Meer comfort? Met meer vormogen? Chiptuning!

Een auto laten chiptunen is niet enkel voor de snelheidsduivels onder ons weggelegd. Met de extra power die tuning je wagen geeft trek je soepeler op, ga je net wat vlotter een berg over of voeg je net wat sneller in. Puur comfort dus eigenlijk achter je stuur. De extra koppel die tuning oplevert zorgt hiervoor.

Een auto laten chiptunen is niet enkel voor de snelheidsduivels onder ons weggelegd

Er zijn vele aanbieders op de motorische tuning markt aanwezig, echter moet u bij het maken van u keus ook rekening houden met de kwaliteit. Korse Autospecialist is dealer van DTC Tuning en vinden wij dat u van een motormanagement-optimalisatie lang profijt moet kunnen hebben en lang van moet genieten zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van uw wagen. Daarom biedt Korse Autospecialist in samenwerking met DTC Tuning alleen kwalitatief hoogstaande tuning producten aan tegen een scherpe prijs. Alle tuning producten worden in huis ontwikkeld. Hierdoor heeft u de zekerheid van een goed en duurzaam product.

Door aanpassing van de parameters in de ECU van de auto, beschikt uw auto, bedrijfswagen of camper na de tuning over meer vermogen en trekkracht. Dit alles op een geheel veilige manier, en rekening houdend met de door de autofabrikanten opgestelde marges. De percentages liegen er niet om; tot wel boven de 20% aan extra vermogen en trekkracht.

Daarom biedt Korse Autospecialist in samenwerking met DTC Tuning alleen kwalitatief hoogstaande tuning producten aan tegen een scherpe prijs

Er zijn vele aanbieders op de motorische tuning markt aanwezig, echter moet u bij het maken van u keus ook rekening houden met de kwaliteit. Korse Autospecialist is dealer van DTC Tuning en vinden wij dat u van een motormanagement-optimalisatie lang profijt moet kunnen hebben en lang van moet genieten zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van uw wagen. Daarom biedt Korse Autospecialis in samenwerking met DTC Tuning alleen kwalitatief hoogstaande tuning producten aan tegen een scherpe prijs. Alle tuning producten worden in huis ontwikkeld. Hierdoor heeft u de zekerheid van een goed en duurzaam product.

Doe de test en kijk hoeveel vermogen u kunt krijgen voor uw auto. Klik op DTCTuning. Nog vragen? Bel gerust of stuur een mail via het contact formulier.